U bevindt zich hier: 

>> Artikelen  >> Never give up 

  |

Never give up

Iedereen heeft weleens zo’n dag… Het lukt niet, je maakt ruzie om eigenlijk niks, je laat alles uit je handen vallen, of de dingen gaan niet zoals jij wil. Herkenbaar toch?
En dat gebeurt ook weleens in het sporten. Ik heb ooit weleens mijn aller slechtste groepsles ooit gegeven, wat ging dat bagger zeg! Ik bood mijn excuses aan aan mijn klanten, en gek genoeg hadden zij er niets van gemerkt! Zat het dan meer tussen mijn oren dan dat het echt zo was? Blijkbaar stond mijn mind niet in de goede stand….Reset je mind!
Als het niet gaat zoals jij wil, laat het los…. Het komt wel goed, misschien op een andere manier als dat je voor ogen had.
Ben je aan het afvallen en gaat het in jouw ogen niet snel genoeg? Wees niet zo gefocust op de weegschaal, maar kijk hoe veel beter je jezelf voelt, dan toen je begon? Voor iedereen die lid is van een sportschool: Merken jullie ook op dat het al weer een stuk rustiger is dan in januari? De meeste mensen denken dat wat ze er in 5 jaar aan gegeten hebben, er in 2 maanden af getraind hebben! Geduld! Zet door, het komt goed!

Lukt een oefening nou nog steeds niet goed (dat kan ik niet!). Je kan het wel, maar het heeft tijd nodig om het te leren. Toen je geboren werd kon je toch ook niet fietsen of 4 x 3 x 8 uitrekenen? En hoogstwaarschijnlijk kan je dat nu wel, je hebt het geleerd.
Er zijn zo ontzettend veel van dit soort spreuken. En ze zijn ook allemaal waar!
Dus als er eens zo’n dag is dat het allemaal niet zo gaat, of als je niet meer zo in jezelf gelooft:
Zeg dan 2 bovenstaande dingen tegen jezelf en voel hoe je je gevoel vanbinnen verandert.

Reset je mind and have a great day!!!!

Weet je wanneer ik ga sporten? Als ik er absoluut geen zin in heb, of als ik me echt heel rot voel, of ik geen inspiratie voel. Want ik weet één ding heel erg zeker. Na het sporten voel ik me weer geweldig, heb ik weer goeie ideeën en gaan de dingen die ik moet doen een stuk beter!

Have a great day!!!!