U bevindt zich hier: 

>> Artikelen  >> Oefening baart kunst 

  |

Oefening baart kunst


Iedereen die sport heeft een bepaald doel voor ogen. De een gaat buiten hardlopen om zijn / haar conditie op peil te houden, de ander zit op de fiets omdat hij / zij het heerlijk vindt om de wind door de haren te voelen.
Heel veel mensen gaan naar de fitness om sterker en fitter te worden. Of ze nemen een personal trainer in de hand om hun doelen op een goede, veilige, maar voor effectieve manier te bereiken.


En wij als personal trainers onderhouden onze kracht en fitheid natuurlijk ook!
Heel veel klanten zeggen altijd als ik een oefening voor doe: Ja, als jij het doet ziet het er zo makkelijk uit! En als ze het zelf moeten doen is het veel pittiger dan ze verwachten…
Maar zoals je in de bijgaande filmpjes kan zien, ook wij oefenen oefenen oefenen oefenen, trainen, trainen, trainen…..

https://www.youtube.com/watch?v=rbnTejzBBAg

https://www.youtube.com/watch?v=W4HJI9tBQm4

https://www.youtube.com/watch?v=unC6i4v8sk8

Ik heb me voorgenomen om het resultaat wat ik heb bereikt met mijn harde werken nooit meer te laten gaan. Dus mijn doel is fit en sterk blijven. En ik doe er voor wat nodig is om mijn doel te bereiken!
Wat is jouw doel? En wat ben je bereid ervoor te doen om het te bereiken? Waarom wil je dat doel bereiken? Wat heb je nodig om dat doel te bereiken? En heb je dat wat je nodig hebt dan ook om je heen verzameld?
We kennen allemaal de uitspraken No pain, no gaine…. Of nothing great comes easy…. En dat is dus hartstikke waar! Zoals je in het filmpje ziet, werk ook ik hard om mijn doel te bereiken / te behouden.
Ik weet één ding heel zeker: Het gaat om focus, doorzettingsvermogen en dus COMMITMENT!
Zou je het wel willen, hopen dat, het zou wel fijn zijn als…
Of zeg je tegen jezelf: Ik verander mijn levensstijl, de knop gaat om en ik ga voor mijn doel.
De eerste zin geeft je geen moed, geen energie, maar brengt je teleurstelling, de tweede zin brengt je wel in de goede stemming en energie en brengt je dus ook resultaat.
En natuurlijk de allerlaatste en ook allerbelangrijkste: Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd, dus afvallen gaat niet in 2 weken, want het is er ook niet in 2 weken aangekomen. Dus geef nooit op! Geef nooit op aan jezelf, aan je doel.

En mocht je hulp nodig hebben om je sportieve doelen voor 2017 te bereiken aarzel dan niet om te bellen of te mailen. Je weet dat je altijd bij mij terecht kan voor advies, training of support.
Bel: 0648677458 of
Mail naar mail@enjoypersonaltraining.nl